matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
znajdż oś symetrii dla punktów A=(-3,5) B=(0,-2) C=(-3,1) D=(-6,-2)
Alina:
12 sty 18:12
Alina:
Proszę o pomoc. Wytłumaczcie mi łopatologicznie jak to zrobić.
12 sty 18:39
Alina:
Proszę o pomoc
12 sty 19:23