matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
jo:
OBLICZ
2log
6
2 + log
6
9
11 sty 21:05
ICSP:
2
11 sty 21:06
Tragos:
2log
6
2 + log
6
9 = log
6
2
2
+ log
6
9 = log
6
4 + log
6
9 = log
6
(4*9) = log
6
36 = 2
11 sty 21:09