matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wektory
Boruc1c:
Wyznacz C tak,by trójkąt ABC był prostokątny i równoramienny i kąt przy wierzchołku C = 90 stopni. A=(1,2) B=(3,−1)
11 sty 18:42
Boruc1c:
Prosze pomóżcie....
11 sty 18:48
Boruc1c:
11 sty 19:13