matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz długości odcinków oznaczonych literami
ja :*:
11 sty 18:36
sssss:
https://matematykaszkolna.pl/strona/533.html
11 sty 18:37
ja :*:
11 sty 18:38
ja :*:
11 sty 18:41
MathGym:
Musisz rozwiazać takie proporcje (zakładam, że te proste są równoległe)
d
45
1)
=
60+30
60
70
25
2)
=
e+30
30
50
40
3)
=
20+45+f
45+f
11 sty 18:56
him:
po prostu Tales tak jak kolega wyżej rozpisał i pomnóż na krzyż
11 sty 19:20
ja :*:
dzięki wielkie
11 sty 19:46