U{a}{b}
patiqq: 3x−2y kreska ułamkowa 5 + 5x−3y kreska ułamkowa 3=x+1
2x−3y kreska ułamkowa 3 kreska ułamkowa 4x −3y kreska ułamkowa 2 = y−5
graficzną i algebraiczną plisssssss
11 sty 17:49
patiqq: Heloooooooo
11 sty 17:52
Trivial: ?
Napisz porządnie.
| 3x−2y | |
| = U{3x−2y}{5 + 5x − 3y} |
| 5 + 5x − 3y | |
11 sty 17:53
patiqq: nie czekaj
11 sty 17:53
patiqq: nie umiem tego napisać
11 sty 17:54
patiqq: nie dobra może ktoś inny zrozumie
11 sty 17:55
Trivial: ułamek w ułamku:
11 sty 17:57
patiqq: że co

?
11 sty 18:00