matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ulkad rownan :)
Kamila:
x-y=3 -5x+10y= -10 Pomozcie nie moge tego zrobic
26 sty 17:39
Rokol:
x-y=3/ *5 -5x+10Y= -10 5x-5y=15 -5x+10Y= -10 5y= 5 y=1 x= 4
26 sty 17:48