matematykaszkolna.pl
ewa: Cześć ja chciałabym zapytać trochę z innej beczki czy mogę zdac maturę z przedmiotów obowiązkowych (matma,polski,angielski),a za rok zdać rozszerz chemię i biologię,nie zdając na nowo przedmiotów obowiązkowych?
10 sty 17:19
Trivial: Nie wiem, ale jeśli musiałabyś zdawać to na nowo, to byłby absurd. emotka
10 sty 17:31
aGusia: Wydaje mi się, że nie.(tegoroczna maturzystka) Jeżeli w tym roku podejmiesz się chemii i jej nie zdasz, to za rok masz możliwość jej poprawienia. Ale jeżeli nie będziesz jej zdawać, to chyba nie masz możliwości napisania jej za rok.
10 sty 17:33
ewa: Nie mam jeszcze 1,5 roku czyli muszę te przedmioty zdawać?
10 sty 17:43
Przeterminowany: Niewiem jak jest dokładnie, ale w zeszłym roku można było sobie kolejne przedmioty "odraczać" i to chyba nawet na 5 lat. Weż sobie teraz biologie, chemie podst. fizyke i geografie. W zeszłym roku to była bułka z dżemerem, aż żal że nie dobrałem sobie tych banalnych przedmiotów−fajnie by wyglądały na papierze.
10 sty 17:53
aGusia: ale skoro masz 1,5 roku to czemu sie teraz tym martwisz?
10 sty 18:08
ewa: bo mało czasu zostało muszę zdać biologię i chemię rozszerzoną na ok 100% a jestem w technikum budowlanym i mam mało biologi a chemi w ogóle juz nie mam.emotka
10 sty 20:53