matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dsasd
monika:
Prosze o pomoc
x
2
dx
∫
5−x
6
10 sty 12:15
monika:
up
10 sty 12:54
Noah:
x
2
x
2
∫
dx=∫
dx=
5−x
6
6−(x
3
)
2
x
3
=t 3x
2
dx=dt
1
x
2
dx=
t
3
1
1
1
1
=
∫
=
∫
=...
3
5−t
2
3
(
√
5
)
2
−t
2
10 sty 14:09