wyznacz dziedzine naturalna funkcji:(:(
hellpp: wyznacz dziedzine naturalna funkcji:(:(
prosze o pomoc w rozwiazaniu tego zadania nie wiem jak je zrobic bardzo prosze:
1)f(x)=√log3 |9-x2|
2)f(x)= √2-x2 * ln(5x-x3)
3)f(x)= 1
-----------
log2(x-3)-1
bardzo prosze o pomoc w tych zadanach
wiem ze juz zamieszczałam wczesniej to zadanie ale ja na[rawde nie wiem jak je rozwiazac
proszee ogromnie o pomoc:(:(
25 sty 19:39
Basia:
przed chwilą Ci w poprzesnim poście rozwiązałam, no prawie;
zajrzyj tam
25 sty 19:51
25 sty 20:16