matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
mika:
Pod jakim kątem nachylona jest do osi x prosta przechodzaca przez punkty (0;1) i (3; 1+
√
3
)?
10 sty 01:13
Basia:
y
2
−y
1
1+
√
3
−1
tgα=
=
= .... dokończ i odpowiedz na pytanie
x
2
−x
1
3−0
α= .....
10 sty 01:15