pytanie na temat wektorów
adam123:

a,b,c to wektory.
czy a + b + c =0 ?
9 sty 17:55
ICSP: c
9 sty 17:56
Grześ: Tak, ale wektorowo, ze strzałeczkami nad każdą literką
9 sty 17:56
adam123:

a w tym wypadku jaki będzie wynik sumy ( wszystkie boki mają różne długości )
a+b+c=?
9 sty 21:26
adam123: proszę o pomoc
10 sty 17:42
Trivial:
Wynikiem tej sumy będzie wektor u taki że:
u = a + b + c.
10 sty 17:56
adam123:

a tutaj suma tych wektorów będzie równa 0?
10 sty 20:40
adam123: pomóżcie
11 sty 18:56