matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
parametr
aa:
Dla jakich wartości parametru m wykresy funkcji f i g nie mają punktów wspólnych?
m
f(x) =
, g(x) = (m−1)x
x
9 sty 16:15
Lena:
Dla jakich wartości parametru m wykresy funkcji f i g nie mają punktów wspólnych?
m
f(x) =
g(x) = (m−1)x
x
9 sty 17:20