matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile to jest bo nie wiem
cep:
UWAGA! 2 x 2=
9 sty 15:54
Przemek:
6
9 sty 15:55
huncek:
= cep
9 sty 15:55
ICSP:
1
1
2 x 2 = 1 x 2 x 1 x 2 =
x 2 x 1 x
x 1 x 2 x 2 x 2
2
2
9 sty 15:57
Przemek:
łał, jak na to wpadłes?
9 sty 15:59