matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Yf
M:
wyznacz zbiór wartości funkcji:
1
f(x) = min{
, 2}
|x|
9 sty 15:52
Grześ:
ZW=(0,2>
1
Narysuj sobie wykres funkcji f(x)=
oraz g(x)=2 i wyznacz z nich miejsca o
|x|
najmniejszej wartości
9 sty 16:22