matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ukł.oznaczony,nieoznaczony czy sprzedaczny
Rani:
proszę pomóżcie... { 1/2 x (jedna druga) −y=1 { x−2y=2
9 sty 14:48
Kasia B:
1/2 x−y=1 x−2y=2 /:2 ⇒1/2x−y=1 Na pewno sprzedaczny
9 sty 14:50
Rani:
BARDZO DZIĘKUJĘ
9 sty 14:59