logarytmy !!!!!!!!!!!!!!! szybk onapiszcie
benek: oblicz x.
log jedna druga 2 x = 3 log jedna druga 5
9 sty 14:43
bart : 2x=5
3 chyba dojdziesz sama

klog
ax=log
ax
k
9 sty 14:51
agg: nie jestem fo konca pewna jak to ogarnąć..
log2 32 + 2 ?
9 sty 16:49
bart: 5+2=7
9 sty 16:50
agg: my bad, źle napisałam
log8 32 + 2
9 sty 16:54
bart: | | 1 | | 1 | | 11 | |
log832 + log864=log82048= |
| log22048= |
| 11= |
| |
| | 3 | | 3 | | 3 | |
9 sty 16:59
benek: dziękuje bardzo
10 sty 20:05
bart: jak mas zpo obu strona log o tej same podstawie to won z nimi, tj skroc sobie
10 sty 20:07