matematykaszkolna.pl
dzięki Paweł: Nie wiem, czemu autor tej strony nie dodał swojego maila nigdzie, ani namiarów na siebie, ale no trudno. Tak czy siak, spróbuje tutaj podziękować. Ta strona jest po prostu genialna! Dzięki niej zdałem całkiem dobrze maturę z matematyki. Jeszczez raz ogromne dzięki. Pozdrawiam serdecznie! Paweł
25 sty 17:25
Jakub: Miło mi to czytać. Zawsze to większa motywacja aby dołożyć kolejną porcję materiału. Strona nie jest jak piszesz genialna. Jest po prostu solidną porcją przykładów. Napisałem ją po zetknięciu z aktualnymi podręcznikami, z których sam się bym matematyki nie nauczył emotikonka Ładnie wyglądają (kredowy papier, zdjęcia itd.) ale materiał jest tak wyłożony, że nie wiadomo co właściwie człowiek powinien umieć. Powodzenia w nauce matematyki.
25 sty 18:32
Jakub: Ten post jest forum więc dodam jeszcze jedną rzecz. Tą stronę już nie tworzę sam. Eta, Basia, Bogdan i inni dodali taką niesamowitą ilość rozwiązań, że jestem im niesamowicie wdzięczny. Ja napisałem około 2000 stron, na forum jest już ponad 7000. Tym razem podziękowania ode mnie.
25 sty 18:39
Eta: Cieszymy się Jakubie! Dziękujemy za to .. iż dzięki tej stronie możemy swoją wiedzą dzielić się z Innymi! Mnie , ....daje to szczególna satysfakcję! Pozdrawiam bardzo, bardzo serdecznie!
25 sty 18:43
taki jeden gość: Witam! Pragnę podziekować Wszystkim za pomoc! Dzięki tej stronie ... zaczynam lubić matmę !
25 sty 19:15
Basia: Miło nam wszystkim. Dziękujemy.
25 sty 19:25
Agnieszka: Kochani ja też Wam serdecznie dziekujeemotikonka ta strona pozwala zrozumiec i polubic matematyke, właśnie dzieki Wamemotikonka dziekujemyemotikonka
25 sty 20:04
nocek: emotikonka
26 sty 01:29
Sophie: Mam straszną matematyczkę, ale dzięki tej stronie powoli odkrywam, że matematyki można uczyć z uśmiechem, bez wrzasku i wykrzywionej gęby! A w dodatku bez bezpośredniego kontaktu z matematyczką! Wspaniale. emotikonka
26 sty 09:56
lusia: to prawda ta strona jest swietnaemotikonka! ja jednak musze przyznac ze jestem zupelnym beztalenciem matematycznym juz 3 miesiac staram sie zaliczyc funkcje kwadratowa i nic,a zdaje sobie sprawe z tego ze to nie jest trudne
26 sty 13:16
Paweł: Jakub, jeszcze raz wielkie dzieki, to miło, że odpisałeś. Tak samo dziękuję reszcie załogi tej strony emotikonka Naprawdę duo łatwiej jest się stąd uczyć bo wszystko jest ładnie wytłumaczone i z konkretnych przykładów można się nauczyć konkretnych zagadnień. To nie to co, jakieś zamazane zeszyty z których nic nie wynikało emotikonka Teraz jestem na Politechnice Łódzkiej i również tu wchodzę, jeśli chcę powtórzyć sobie jakieś zagadnienia emotikonka Życzę powodzenia w dalszym tworzeniu serwisu emotikonka
29 sty 20:12
lux: emotikonkaDzięki Wam wszystkim za pomoc!
31 sty 00:04
b.: W lawinie podziękowań umknęła początkowa uwaga -- a mnie też dziwi, że Jakub nie daje nigdzie swojego maila emotikonka
31 sty 12:03