matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
fizyka pomocy!
magdaP:
Z jakiej wysokości spadło swobodnie ciało, jeżeli czas spadania wynosił 3 sekundy? Przyspieszenie ziemskie g? 10ms2. 12:15:39
8 sty 14:13
dero2005:
gt
2
10*3
2
h =
=
= 45
2
2
8 sty 14:47
magda P:
dzięki!
8 sty 14:57