matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pochodna
Kasia B:
Pochodna funkcji
3
√
e
6x
2
...=(e
6x
2
)
1
3
=e
2x
2
a pochodna z e
x
=e
x
czyli pochodna z e
2x
2
to e
2x
2
*4x dobrze myślę?
8 sty 13:40
Basia:
dobrze
8 sty 13:41
Kasia B:
Dzięki
8 sty 13:44