matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
miejsca zerowe
Agi:
jak obliczyć miejsca zerowe tej funkcji -5x
2
+90x-160
24 sty 21:33
ola:
Δ= x
1
= x
2
=
24 sty 21:37
Agi:
sprawdz czy dobrze mi wyszło x1=16 x2=-2
24 sty 21:38
ola:
TAK
24 sty 21:40
ola:
x
2
=2
24 sty 21:51