matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie
@home:
Znaleźć kąt przecięcia krzywych: y = x
2
i y = x
7 sty 18:33
Trivial:
http://pl.wikipedia.org/wiki/K%C4%85t_mi%C4%99dzy_dwiema_krzywymi
8 sty 01:37
Jack:
http://www.youtube.com/watch?v=23nBGx1avXI
druga część wykładziku.
8 sty 01:41