matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jest równe
TM:
(
√
2
+2)
3
jest równe ?
6 sty 20:18
jolakubus:
14
√
2
+ 20
6 sty 20:25
TM:
a mozesz mi to wytłumaczyc?
6 sty 20:27
Eta:
(a+b)
3
= a
3
+3a
2
b+3ab
2
+b
3
a=
√
2
, b= 2
6 sty 20:29