matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równości
beata:
Wśród poniższych par liczb (x,y) wskaż tę ktora spełnia równość
x
y
=
√
2
+1 a) x=2
√
2
+1, y+2 b) x =1 , y =
√
2
−1 c) x=
√
2
+2 ,y=2
6 sty 18:24
Grześ:
a podstawic po kolei z kazdego podpunktu i sprawdzić to nie łaska
6 sty 18:25