matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
Aga:
1
liczba log
<
/div>
9
−
2
jest równy
3
6 sty 16:27
Godzio:
1
log
1/3
9
−2
= log
1/3
(
)
4
= 4
3
6 sty 16:28
Eta:
log
1/3
9
−1
=....... tak ma być ?
6 sty 16:29
Aga:
BARDZO DZIĘKUJĘ
6 sty 16:30