matematykaszkolna.pl
xpt: @ Jakub Pozwól, że przejdę od razu do meritum. Jak pewnie zauważyłeś (lub też nie), niektórzy użytkownicy tego forum, gdy piszą zadanie, wpisują w rubryce "krótki opis do zadania". Sprawdzanie paska adresu nie należy do nawyku większości osób chcących pomagać innym w rozwiązywaniu zadań. Wobec tego nasuwa mi się pytanie, czy nie mógłbyś zrobić czegoś, by zawartość krótkiego opisu znajdowała się nie tylko na pasku tytułowym (np. nad pierwszym postem w zadaniu ?).
24 sty 15:28
Święty Mikołaj: Nie sądziłem, że ludzie będą aż tak mylić krótki opis z treścią zadania. Dałem przykłady jak pisać te opisy, ale niektórzy zdaje się ich nie czytają. Dobra dzisiaj jeszcze dodam. Chyba będzie coś takiego: xpt: Heeeeeelpppppp! Mam ostrosłup Dalsza treść zadania.
24 sty 16:01
Basia: Jakub! Nie podszywaj się ! Święty jest wiekowy ! Napisz jak do matoła gdzie to ma być widać ? Bo ja tego "krótkiego opisu" nie widzę absolutnie nigdzie emotikonka Nawet swojego własnego
24 sty 16:16
Święty Mikołaj: Basia zobacz na górze przeglądarki. Na belce gdzie są przycisk do zamknięcia przeglądarki. Tam jest napis "List do Świętego Mikołaja". Właśnie tam trafia opis zadania. Tyle że wiele ludzi myli opis z treścią. Nie wszyscy tam patrzą i jest kłopot. Zresztą nieważne. Za niedługo już będzie opis wyświetlany z nickiem.
24 sty 17:05
Basia: Ze spostrzegawczości mniej niż zero. Fakt jest. I fakt, że na ten pasek nigdy (nawet przypadkiem jak widać) nie popatrzyłam. Dziękuję Święty Mikołaju
24 sty 17:14
xpt: Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby emotikonka
25 sty 14:51
Jakub: Nie było to trudne. Wcześniej nie miałem pomysłu, gdzie dać ten opis. Jakoś umieszczenie w treści zadania wydawało mi się nienaturalne. Ale mi przeszło i teraz jest dobrze.
25 sty 15:49