matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodne
pomocy !:
jak obliczyć pochodną z : y = 3
5x−1
6 sty 12:33
Trivial:
A czy wzór znany?
(a
f(x)
)' = a
f(x)
*f'(x)
6 sty 12:39
Trivial:
jeszcze lna
6 sty 12:41
Trivial:
(a
f(x)
)' = a
f(x)
lna*f'(x)
6 sty 12:41