matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
;)
dzoli:
Prosta y = – 3x + 2 jest prostopadła do prostej A) y = – 3x + 7 B) y = 3x – 4 C) y = x + 2 D) y = – x – 5
6 sty 03:06
Basia:
https://matematykaszkolna.pl/strona/42.html
6 sty 06:50
dero2005:
warunek prostopadlości a
1
*a
2
= −1 warunek równoległości a
1
= a
2
6 sty 12:31