matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz bez przybliżeń
zosiaczek:
1
3
2+
+3,5*
4
14
{
2
(6,7−4,2)
5 sty 17:19
Marcin W:
to mnie przerosło...
5 sty 17:21
Basia:
3,5 =
7
2
6,7−4,2 = 2,5 = 2
1
2
=
5
2
podstaw to co Ci policzyłam i dalej licz sama, to już tylko dodawanie, mnożenie i dzielenie ułamków zwykłych
5 sty 17:22