matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
powyzszy logarytm jest równy ?
bb:
log6 12 +log6 3 = ?
5 sty 09:07
Lisek:
2
5 sty 14:08
Eta:
log
a
b +log
a
c= log
a
(b*c)
5 sty 15:07
Magda:
log6(12*3)=log6 36
5 sty 15:13
Eta:
log
6
36= 2 bo 6
2
= 36
5 sty 15:27