matura jutro ;/
AgA:]: moze mi ktoś wyjasnic dla czego liczbą | 5 − 7| − −3+ 4| jest równa jest równa 1

mi wychodzi
ze 5
4 sty 22:55
bart: przepisz to porzadnie

jak to jutro matura?

we wotrek mamy
4 sty 22:57
bart: |5−7|−|−3+4| jezli tak mialo byc to:
|−2|−|1|=2−1=1
4 sty 22:57
Jack:
popraw zapis
4 sty 22:58
AgA:]: | 5 − 7| −| −3+ 4|
nie my jutro

nie zdam jej a jak to we wtorem kamy
4 sty 22:58
bart: nie wiem.. ja mam we wtorek matme
4 sty 22:59
AgA:]: a ja jutro

no to wiesz czemu bd jedne?
4 sty 23:00
bart: no napisalem Ci to wyzej

z pierwszej wartosci bezwzglednej wychodzi 2 a z drugiej 1
4 sty 23:01
AgA:]: aha slepa jestem
4 sty 23:03
AgA:]: a powiedz mi Dana jest liczba
| | 1 | |
x=632* |
| 4 to x=7 2 |
| | 3 | |
jam mam tego typu zadanie to nie musze go rozwiazywac tylko jak sie pytaja o x np to mam
napisac ze to bd 7
2? a nie (7
2)
2 tak?
4 sty 23:19