matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?????????????????????????
Piotrek :
pomoże ktoś log 100000 ile to jest i jak to zapisać
4 sty 20:25
sssss:
log
10
10
4
= 4
4 sty 20:26
adam:
4 chyba
4 sty 20:27
Bogdan:
log100000 = log10
5
= 5log10 = 5*1 = 5
4 sty 20:39