Proszę o pomoc
Agnieszka:

Cześć mam takie dziwne zadanko do zrobienia i proszę o pomoc
Zapisz w postaci wyrażenia algebraicznego pole zaznaczonego obszaru
4 sty 20:17
Agnieszka: Pomoże ktoś?
4 sty 20:23
Agnieszka:
4 sty 20:36
Agnieszka: jest w stanie mi ktoś pomóc ?
4 sty 20:52
Agnieszka: Potrzebuje to zadanie na jutro, byłby ktoś w stanie mi to wyliczyc?
4 sty 21:07
Agnieszka: Bogdan pomożesz?
4 sty 21:18
4 sty 21:26
Agnieszka: i to jest całe zadanie?
4 sty 21:28
Eta:
| | 1 | |
P(Δ−ta)= |
| *dł. podstawy *dł. wysokości
|
| | 2 | |
| | 1 | | (a−b)2 | |
P= |
| *( a−b) *(a−b)= |
|
|
| | 2 | | 2 | |
4 sty 21:33
Agnieszka: Dziękuje
4 sty 21:40
Eta:
4 sty 21:44