matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcjia
monika:
do wykresu funkcji f(x)=a//x−6 nalezy punkt P=(−1,4)wyznacz miejsce zerowe funkcji f.
4 sty 18:32
M:
10 kwi 21:37
M:
28 maj 09:29
Jinxia:
a
f(x)=
x≠6
x−6
P=(−1,4) wtedy a=2 i nie ma miejsc zerowych
28 maj 09:38