Sroka:
hej.mam prosbe,czy ktos moglby rozpisac |2x+4|<8
11 mar 15:15
wicio:
po opuszczeniu modulu mamy
2x+4<8 lub 2x+4>-8
2x<8-4 lub 2x>-8-4
2x<4 /2 lub 2x>-12 /2
x<2 lub x>-6
11 mar 15:27
Tomek: prościutkie
27 lut 19:29
Aga1: Nie lub lecz i , nie suma tylko część wspólna
x∊(−6,2)
27 lut 19:31
Aga1: jebnij się w łeb
16 kwi 16:19
[]:
2x=4<8
2x+4>−8
2x<4
2x>−12
x<2
x>−6
odp:x∊(−6,2)
pomiędzy zerem są nasze x= −6 i 2
25 lis 18:46
sergfhjkj:
3 gru 18:04
sergfhjkj: vfghrki8δ
3 gru 18:05
===: oj wicio −:(
3 gru 18:11
galon: |x|+|y|≤1
26 mar 23:20
galon: oblicz pole ograniczone tą nierównością
26 mar 23:21
kix: 1
26 mar 23:23
Eta:
P=
2
26 mar 23:29
galon: Proszę pomóżcie
Wyznacz pole trójkąta w zależności od długości jego środkowych
6 kwi 18:59
Martiminiano: Nie wpisuj zadań gdzie popadnie. Załóż swój temat i poczekaj aż ktoś Ci pomoże
6 kwi 19:09
galon: Przepraszam, jestem tutaj pierwszy raz
to się nie powtórzy
6 kwi 21:09