matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
Hania:
o ile wzrosnie wartosc funkcji liniowej y=5x−2 jesli argument wzrosnie o 3 jednostki?
3 sty 17:02
Noah:
y=5(x+3)−2 y=5x+15−2 y=5x+13 jaki wniosek?
3 sty 17:10
Hania:
o 13
3 sty 17:15
Noah:
o 15...
3 sty 17:45
Hania:
czemu
3 sty 17:48