matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kto pomoże?
heej:
2log5+ log4 = log80−3log2=
3 sty 16:17
heej:
?
3 sty 16:19
heej:
kto pomoże?
3 sty 16:23
Grześ:
2log5+log4=log25+log4=log100=2
3 sty 16:27
Grześ:
log80−3log2=log80−log8=log10=1
3 sty 16:27
heej:
dzięki
3 sty 16:31