matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
bleee
Hania:
punkt A=(
√
2
, −6) nalezy do wykresu funkcji y=2
√
2
x+b, gdy wspolczynnik b jest rowny...?
3 sty 16:00
supermatma.pl:
−6=2
√
2
√
2
+b −6=4+b b=−10
3 sty 16:08
Hania:
dziekuje
3 sty 16:24