matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
tak ma byc?
benek:
log a o,25 =−1 a do −1 =o,25 to a = ile? coś takiego czy zle?
2 sty 23:14
Basia:
dobrze tylko trzeba skończyć a
−1
=0,25 =
1
4
a
−1
=
1
a
1
a
=
1
4
stąd a=.... na pewno wiesz
2 sty 23:49