matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
;0
konstanty:
log 1/3 pierwiastek z 3
2 sty 22:52
Basia:
tu to masz
https://matematykaszkolna.pl/forum/71824.html
i przestań spamować
2 sty 22:53
konstanty:
to co innego! tu jest pierwiatek
2 sty 22:54
Basia:
no to pomyśl 3 sekundy
√
3
=3
1/2
2 sty 22:59
Eta:
√
3
= 3
1/2
1
= 3
−1
3
log
1/3
√
3
=x (3
−1
)
x
= 3
1/2
x= −
1
2
2 sty 22:59