matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy!!!
Sabinka:
|6−12|−|3−
√
12
|
2 sty 19:31
Karol:
liczysz prosto: |6−12|=|−6|= 6 |3−2
√
3
|= \\liczymy z przybliżenia\\= |3−2*1,73|=|3−2,54|=0,46 Ostatecznie 6−0,46=5,54
2 sty 19:36