matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz.
Netka18:
Oblicz pole rombu,którego bok ma 13 cm,a dłuższa przekątna− 24 cm.
2 sty 18:05
k::
przerabiasz na trójkat
obliczasz H i powinnaś sobie poradzić
2 sty 18:11
holmes.thinking:
a
2
+b
2
=c
2
a
2
+12
2
=13
2
a
2
=13
2
−12
2
a=
√
a
2
a=H
2 sty 18:17