matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartość bezwzględna
Ania:
Narysować: IxyI = 4
2 sty 16:19
Marcin W:
|x|*|y|=4
4
|y|=
|x|
2 sty 16:20
Marcin W:
teraz dasz rade?
2 sty 16:22
Ania:
czyba dalej nie
2 sty 16:24
Ania:
Narysować: IxyI = 4 Proszę o pomoc
2 sty 17:51