ob
deresss: prawidłowo to obliczyłem
log(log3x)=1
log3x=10
x=310
2 sty 14:44
Tomek.Noah: ale zalozenia tez sa wazne
2 sty 14:45
deresss: czy może jednak tak
log(log3x)=1
log3(log3x)=1
(log3x)=3
x=33
x=27
2 sty 14:55
Marcin W: tak bezkarnie se podstawę zmieniles w 2 linijce


?!
2 sty 14:56
Tomek.Noah: to czkeaj to jak masz zapisane zadanie
log(log3x) czy log3(log3x)? bo to dwie rozne liczby log bez zapisu podstawy to inaczej
logarytm o podstawie z 10
2 sty 14:57
deresss: log(log3x)=1
2 sty 14:58
Tomek.Noah: no to pierwsza wersja jest dobra
2 sty 15:00