matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosiłbym o sprawdzenie
evidence:
1
4
log
4
1
3
= (
1
4
)
−1log
4
1
3
= 4
log
4
1
3
=
1
3
2 sty 13:52
Marcin W:
=3 powinno być
2 sty 13:57
Marcin W:
bo przecież:
1
1
(
)
−1
≠
4
4
2 sty 13:58