matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
geometria.
syllabi:
W trójkącie ostrokątnym ABC dane są |AC|=6, |BC|= 10 i P
ABC
=15
√
3
. Oblicz długość boku AB.
2 sty 13:51
syllabi:
bardzo proszę o pomoc!
2 sty 14:52
Marcin W:
Możesz z Pitagorasa to od biedy obliczyć nawet.
2 sty 14:53