matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz pierwiastki
mika:
Prosze o pomoc :
√
12
+
√
147
√
3
2 sty 12:32
Marcin W:
√
12
=
√
4*3
=
√
4
*
√
3
=2
√
3
√
147
=
√
49*3
=
√
49
*
√
3
=7
√
3
itd podstaw i dokoncz sama
2 sty 12:34
mika:
9
√
3
...
=9
√
3
2 sty 12:39
Marcin W:
tak
2 sty 12:41