Karolina: Witam. PRosze o pomoc w rozwiazania równania:
5x+1*5x2-15=110
21 sty 15:03
magoo:
5x+1*5x2=125
5x2+x+1=53
x2+x+1=3
x2+x-2=0
x1=-2 lub x2=1
21 sty 15:15
Bogdan:
1. am * an = am+n
2. 125 = 53
Karolino, czy to wystarczy do samodzielnego rozwiązania równania?
21 sty 15:16
Karolina: niezabardzo

jestem zupełnie ciemna z matematyki
21 sty 15:18
Bogdan:
Oj magoo, magoo, w ten sposób Karolina się nie nauczy, tylko wciąż będzie oczekiwała na
gotowce, które przepisze z zadowoleniem.
21 sty 15:18
Karolina: 
niestety jestem zdana tylko na to z tego przemiotu
21 sty 15:44
kzz: "mago- zzk"

... tak ma

!
21 sty 15:48
Karol:
Niestety nie wystarczy, napisz mi Magoo całe rozwiązanie,
bo ja chcę tylko przepisać.
21 sty 16:01
Karolina: niechical bys wiedziec ile przesiedzialam przy tym przedmiocie niestety kazdy nie
zrozumie. Jedym wychodzi to lepiej drugim gorzej, a ty odrazu tak sie wyrazasz.
21 sty 16:22
zzk: Wybaczcie, ale ja nie mam potrzeby uzywania 15 nickow... jak cos pisze to jako 'zzk' i
tyle. Wiec tamto to nie ja.
21 sty 18:07