matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz rownanie
krzysiu:
x
3
−3x
2
+3x+2=0
1 sty 20:05
krzysiu:
−2 i juz wiem
1 sty 20:12
smutas:
x= −2
1 sty 20:15
smutas:
oj sorry nie zauważyłam że już wiesz
1 sty 20:16
krzysiu:
x=2 wyjdzie kochany
1 sty 20:17