matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o pomoc w tym zadaniu
Olka:
x
2
−1
Wartość wyrażenia
dla x=−2 jest równa?
x
2
−1
1 sty 18:04
Olka :
Pomoże ktoś?:(
1 sty 18:11
bart :
zawsze rowna 1
z wyjatkiem x=−1 i x=1
1 sty 18:26