matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Kinga:
Oblliczyć iloczyny wektorowe→a(wektor)=(3,4,1) wektor→b=(2,-3,0)
wekt→u= →3i-→2k, wektor v=→-i+→3j+→7k Błagam pomóżcie.....
jak to zrobić? te strzałki to wektory, sory za znaki
21 sty 11:39